Spela Valkyries of Odin online

post-img

Valkyries of Odin är en relativt ny spelautomat som kom ut 2015 och som är skapad av Stake Logic. Stake Logic har endast ett fåtal spelautomater bakom sig, men de är ändå kända när det kommer till att skapa underhållande spelautomater och Valkyries of Odin Online är inget undantag. Genom åren har de skapat flera spelautomater med nya spännande teman som lockar fler och fler spelare.

Denna spelautomat bygger på de nordiska gudarna och de kända valkyriorna från Asa-tron. Detta är ett oerhört populärt tema i hela Norden och många känner till de nordiska gudarna. Dessutom vet många mycket om den historien, vilket gör att Valkyries of Odin har blivit en populär spelautomat här. Spelet har också blivit stort utanför de nordiska länderna då den nordiska Asa-tron har vuxit sig stor och stark även i länder utanför Norden.

För personer som inte vet så är Odin det engelska namnet på guden Oden och valkyriorna var hans medhjälpare. Det var kvinnliga andar eller liknande och det var deras jobb och ansvar att välja vilka krigare som skulle leva och vilka som skulle dö. De som dog kunde antingen hamna hos Freja och gå på hennes fält eller följa med upp till Valhalla och bli hjältar. Uppe i Valhalla kommer de äta och dricka och vänta på den sista striden som är på väg att komma.

Utformningen på spelautomaten Valkyries of Odin

Valkyries of Odin är en spelautomat online som har 5 hjul med 3 rader, vilket är en standard och den klassiska utformningen på spelautomater. Nu är inte Valkyries of Odin online en gammal spelautomat utan en ny, och det ser man då bilderna är i 3D samt att man har en 360 graders överblick på hela spelet. Detta ger en känsla av att vara på plats på ett riktigt casino i stället för att spela online.

För att öka spänningen och underhållningen så finns det WILD-symboler, gratis spinn, multiplikatorer och tvåvägs vinstlinjer. Allt detta och mycket mer gör att de nordiska gudarna kommer till liv i spelet Valkyries of Odin. Detta är klassiska saker i dagens spelautomater och något som de flesta efterfrågar och vill ha i en spelautomat. De ökar spänningen och vinstchanserna och det är något många är ute efter.

Spelautomaten försöker få liv i de nordiska legenderna och historierna och detta är ett viktigt tema genom hela spelautomaten. Det finns en historia bakom och det är roligt, underhållande och lärorikt att spela Valkyries of Odin.

Leave a reply

Message

Name

Website