Om Medicinsk cannabisolja

post-img

Cannabis kommer för många med en dålig klang och svenskar är fascinerade över att man till exempel kan köpa cannabisolja helt lagligt i Danmark. Faktum är dock att du även kan göra detta i Sverige. Det är till stor del tack vare att oljan innehåller en mycket lägre grad av THC vilket gör att du inte får ett rus av oljan. Den innehåller under 0.2 procent THC. Trots det får du alla fördelar som finns med cannabis medicinsk sett. Cannabis blev under 1800-talet beskrivet som en mirakelmedicin och det har visat sig att hjälpa mot allt från Hepatit C till sömnapné, cancer och Parkinsons. I Danmark skriver man ofta ut cannabisolja för till exempel cancer, allt för att hjälpa patienterna med aptiten. Cannabis har även visat sig effektivt när det kommer till att förinta cancerceller och de patienter som har fått cannabisolja är ofta mycket positivt inställda.

De upplever att oljan har hjälpt dem till ett bättre liv. Dessvärre sker det alldeles för lite forskning på detta idag vilket gör att man till exempel inte vet om dropparna gör så att man blir beroende under det långa loppet samt vilka biverkningar detta kan ha. I dagsläget har man ännu inte hunnit märka av några biverkningar utan endast positiva effekter med olja. Cannabisolja förkortas ofta CBD-olja och den CBD-olja som säljs i Sverige helt lagligt har en mycket lägre THC-nivå än den som används för att bota sjukdomar i Danmark. Det är viktigt att man ser till att man köper en laglig olja. Man har länge känt till alla fördelar som finns med CBD-olja och att det har blivit olagligt med cannabis är för många ett mysterium. Detta är en växt som kan hjälpa dig på många sätt, men det gäller att du använder den rätt.

Det är viktigt att du har koll på hur stor dosering du behöver för att nå den effekt du vill ha. En överdriven konsumtion är aldrig bra även om det inte är visat skadligt. Du kan inte bli påverkad av CBD-olja. THC-nivån i oljan är helt enkelt för låg för att det ska påverka dig psykiskt. Däremot kan du till exempel få bättre hud och bättre dygnsrytm. Du kan också bli lugnare och slippa dina ständigt återkommande sjukdomar och mycket mer. Om du har hälsoproblem som du inte blir av med hur du än gör kan du testa CBD-olja. Du har inget att förlora på det.

Leave a reply

Message

Name

Website